Johnny Low

IMG_20150604_194415

Det ligger i kortene at en som drikker til oppvasken ikke vil være i stand til å følge reglene særlig lenge. Så dagens oppvaskcocktail er Johnny Low IPA-lettøl.

Når jeg i forbindelse med min kones graviditet drakk meg gjennom alt av lettøl og alkoholfritt øl i fjor sommer, var det Johnny Low som sto igjen som den store favoritten.

Det har faktisk en svak IPA-aktig smak, med et subtilt hint av Adorno/Horkheiemer som raljerer over hvordan selv kulinariske håndverkstradisjoner spises opp av den moderne kulturindustriens forflatningsmekanismer. Når det er sagt: Skal man først vanne ut ølet til hvite, middelaldrende småbarnsfedre da er det virkelig smakfullt å plassere en rentboy fra Antwerpens havnekneiper i logoen.

Ute på byen bestiller jeg av og til Johnny Low + Fernet. Det er blitt den typiske «Should I stay, or should I ta bussen hjem før midnatt»-bestillingen.

Legg igjen et svar

XHTML: Du kan benytte disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>