Maredsous trippel

IMG_20150523_195709

Selv om jeg er ateist synes jeg det er viktig at pinsen har et visst religiøst innslag. Så dagens oppvaskcocktail er Maredsous trippel. Jeg har drukket mye øl i min tid, men Belgiske trappistøl i trippelklassen er kanskje det aller beste.

Smaksmessig en underlig blanding av fruktig og bittert på samme tid, men et større paradoks er at det både er lyst og knallsterk på samme tid. 10% i et så lettdrikkelig øl er som å gå med hodet først inn i et bakholdsangrep og i dag førte det til så stor forfjamselse at jeg satte en brøddeig umiddelbart etter ferdigryddet kjøkken.

Nå skal jeg brette nyvasket tøy.

Legg igjen et svar

XHTML: Du kan benytte disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>