Torskemiddag nr. 38

CameraZOOM-20111027164647

Panert torsk, stekte gulrøtter og kålrot. Hollandaise. Ris

Dette er det siste torskemåltidet. I starten så jeg for meg hvordan dette kom til å bli markert med en skikkelig høydare. I stedet ble det et midt på treet-bonanza med hollandaisen flytende ut over det hele. Hvilket forsåvidt også er en passende oppsummering av de siste ukers middagsretter.

I morgen er det sushi, men det blir nok ikke så lenge til torsken havner på bordet igjen.

Ett svar på “Torskemiddag nr. 38”

  1. Siste? Skulle det ikkje vere åtte veker x fem = førti måltid? Vel, uansett er det trist at det er over. Du har vore ein god torskeambassadør og skal ha skryt for innsatsen. Viss du i tillegg klarer å la vere å legge ut bilde av dei avsluttande avføringsprøvene, blir det heilt, heilt perfekt. Men det er kanskje for mykje å håpe.

Legg igjen et svar

XHTML: Du kan benytte disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>