Torskemiddag nr. 36

CameraZOOM-20111025164504

Torsk rullet i bacon og grillet sammen med ananas og sellerirot. Pasta.

Sola skinner i Bergen igjen så da var det rett ut på verandaen for å fyre opp grillen. Kan ikke gå helt galt med bacon, og i dag gikk det fullstendig knirkefritt. Alt ble perfekt grillet: Crispy bacon, saftig torsk og underkokt ananas og sellerirot. Alle ingredienser beholdt den friske smaken sin hele veien til tallerkenen.

Finværet fikk meg til å tenke på Beach Boys og mens jeg så gjennom listen over album tilgjengelig på Wimp snublet jeg over den klassiske LP’en Surf’s Up (71) omtrent samtidig med at jeg spratt en sen ettermiddagsøl. Bacon, øl og Beach Boys; Om vinteren nå plutselig kommer så har i hvert fall grillsesongen fått en verdig avslutning.

Legg igjen et svar

XHTML: Du kan benytte disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>