Torskemiddag nr. 35

CameraZOOM-20111024164916

Ovnsbakt torsk med eple. Spinat. Couscous.

I dag var det finpussing av ovnsbaketeknikken. Ikke helt i boks denne gangen heller. Griljermelet er fremdeles noe vassent selv etter tid i ovnen men torsken smakte godt. Couscousen var i tørreste laget, men eplene som gikk i ovnen sammen med fisken var derimot en suksess. I ettertid burde jeg brukt enda flere epler og blandet dem inn i couscousen.

Dette var ingen kulinarisk utskeielse. Tilgjengjeld ble måltidet gjennomført med særdeles høy risikofaktor. Ett-åringen fikk spise sin porsjon med couscous på egen hånd. Hvilket overhode ikke kan anbefales; Selv stillestående couscous har en lei tendens til å finne veien ut over kjøkkenbenker og -gulv og med hjelp av de anarkistiske bordvanene til unge håpefulle har de små kornene nå trolig klart å opprette små utposter selv i leilighetens fjerneste hjørner.

Uke 7 er nå over. Det gjenstår bare noen få torskemåltider. Den avsluttende kostregistreringen begynte igår og i morgen er det på an igjen med avføringsprøver. Litt mer kinkig denne gangen siden det kommer midt i uken, men rett før jeg gikk fra jobb i dag sendte jeg en fellesmail til mine kolleger om at de kanskje ikke burde ha maten sin i kjøleskapet på lunsjrommet denne uken. Håper de er forståelsesfulle.

Legg igjen et svar

XHTML: Du kan benytte disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>