Torskemiddag nr. 32

CameraZOOM-20111019161306

Stekt torsk i fløte og karrisaus. Purre, egg, tomater og poteter.

Nok en oppskrift fra BT.no. Det var min samboer som lagde dagens middag og siden hun hadde en ekstremt dårlig dag så er det strengt tatt ikke rom for annet enn stående ovasjoner over denne alldeles nydelige torskeretten.

Hadde hun derimot hatt en mer strømlinjeformet dag ville jeg muligens antydet at dette med fordel kunne sparket litt mer. Litt grønn thai karri hadde for eksempel gjort seg. Potetene kom heller ikke helt til sin rett her, de kunne med vært droppet til fordel for pasta eller ris. Men nå roter jeg meg inn i en tankeløs digresjon: Dette var helt TOPP!

Legg igjen et svar

XHTML: Du kan benytte disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>