Torskemiddag nr. 28

CameraZOOM-20111013173258

Stekt torsk, bacon, pommes frites, spinat, tomat og hollandaise.

Det er ikke utelukkende en dans på roser å spise torsk fem dager i uken, men dagens rett fikk skuldrene til å senke seg igjen. Etter sausemageplasket i helgen overlot jeg til samboeren min å lage dagens hollandaise. Det klarte hun med med glans og sammen med pommes fritzen og baconet fikk dagens måltid en befriende junkfood-karakter. Det er et eller annet med kombinasjonen bacon og pommes frites som får frem drittsekken i meg så det ble brukt egg fra burhøns til hollandaisen.

I morgen er det tacofredag. Her ute i forstedene er dette tilstrekkelig til å skape en forventningsfull fremtidsoptimisme .

Legg igjen et svar

XHTML: Du kan benytte disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>