Mitt liv som forsøksperson

CameraZOOM-20110906075155

Denne høsten skal jeg være forsøksperson i et prosjekt som skal studere effekten av fiskespising på overvektige mennesker. Dette var en fin mulighet til å dra nytte av de ekstra kiloene jeg har skaffet, samt god anlending til å utsette eventuelle slankeplaner på ubestemt tid.

I 8 uker skal jeg spise torsk 5 dager i uken, men først måtte jeg avlevere all avføringen i løpet av tre dager. Det ble gjort i dag tidlig. Flaks det ikke var snakk om flere dager for den ene ledige skuffen i fryseren begynte å bli full. I tillegg begynte min samboer å bli mektig lei av de konstante rapporteringene fra innsamlingsarbeidet. På jobb var det også stor lettelse over at mandagens innsamling ble gjort hjemme på morgenkvisten.

Det var heldigvis noe mindre krevende å samle inn enn man skulle tro, forskerne hadde utstyrt meg med hendig litersbeger og et stativ som funket fint. Det hjalp også at hver porsjon klokket inn på en solid treer på Bristol Stool Chart.

Det største problemet var at det gjorde det vanskelige å lese samtidig. Men nå er godsakene levert så da kan jeg fortsette videre i denne månedens dobok som er en Infinite in all Directions av den britiske matematikeren Freeman Dyson.

Legg igjen et svar

XHTML: Du kan benytte disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>