Wifi-problemer med Ubuntu 10.04 på Asus Eee

Dette er definitivt ikke en post for mine fem faste lesere, men for andre som sliter med wifi på Asus eee etter å ha oppgradert til siste versjon av Ubuntu (10.04 Lucid Lynx) og som ikke hadde tålmodighet til å knote seg gjennom de relativt omfattende løsningsalternativene som lå høyere enn denne siden i Google.

Her er en noe enklere og ikke minst adskillig døllere løsning: Kjøp et ekstern trådløskort. Koster riktignok kjappe 300 på f.eks Claes Ohlsson men da slipper man å bruke tid på å finne ut av obskure Linux kernel-issues eller hva det nå enn er som gikk skeis. Irriterende at en ny versjon har problemer som ikke var i den forrige versjon, men forhåpentligvis blir det fikset i neste utgave av Ubuntu. Det er trolig ikke så lenge til.

IMG_2708

Ett svar på “Wifi-problemer med Ubuntu 10.04 på Asus Eee”

  1. Etter at hele jævla internett har hoppa over haien skal du ikke se bort fra at vi, dine fem faste, setter pris på selv denne typen obskure tips. For øvrig er det ikke lov å skrive Clas Ohlson feil, og jeg tar med rødvin til helga. Og minst en sykkel, så får vi se hva det blir tid til.

Legg igjen et svar

XHTML: Du kan benytte disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>