Motvind er ikke det samme i oppoverbakke

Bilde0062

Været kunne vært bedre. Men selv på en gråværsdag er et av Bergens store fortrinn at det kun tar ca 45 minutter med sykling i oppoverbakke før du kan stå på snaufjellet og se inn i tåken. Jeg savnet lua på veien ned. Langfingrete hansker var heldigvis på plass. Det var de ikke under en maitur med tilsvarende forhold ifjor. Det endte med stopp underveis og forsøk på å varme stivfrosne fingertupper på glovarme bremseskiver. Hadde liten effekt.

Nede i byen måtte sykkelen bæres ned et par trapper på grunn av buekorps som sperret gata. I det neste kvartalet sto en stor gruppe godt voksne mennesker og lyttet til Gunnar Staalesen fortelle om Kristi Krybbe Skole i Øvregaten. Mye bergenseksotika på samme tur.

2 svar på “Motvind er ikke det samme i oppoverbakke”

  1. Bent Sigmund Olsen

    Den er god, Det var en heller sur tur oppover; regn, hagl og tendenser til kraftige vindkast. Jeg ga meg i svingen oppe ved vannet istedet for å sykle helt opp på plåtaet. Mai er uansett en slack måned på sykkelfronten. Det er heller ikke forbedret av mitt forsett om dempe intensiteten på øktene, i tråd med tipsene fra ymse treningseksperter, deriblant Aktiv Fritid som du anbefalte for et par måneder siden. Et ypperlig magasin. Bare å si i fra når du er klar for nye runder.

Legg igjen et svar

XHTML: Du kan benytte disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>