Årets første tur til Rundemannen!

IMG_1612

Da er endelig sesongen kommet dit at det er mulig å sykle til Rundemannen. Dette var første tur med den nye sykkelen. Den hadde også selskap på turen av sin nye kjæreste, en grønn hybridsykkel. Begge syklene fikset bakkene helt fint. Hybridens eier klagde riktignok over manglende realitetsorientering fra min side. Selv om forhåndsannonseringen av løypeprofilen utvilsomt var mangelfull så hun gjennom fingrene med undertegnedes irriterende intervallspurter i de bratteste partiene og kom opp til en førstetid på anstendige 1 time og 5 minutter. En solid indikasjon på at dette ligger an til å bli et langvarig forhold.

2 svar på “Årets første tur til Rundemannen!”

  1. I dag var det en ung mann som, etter å ha trengt seg inn den høyst personlige sfæren jeg omgir meg med på gaten, på konspiratorisk maner og med flakkende blikk, tilbød meg å kjøpe indrefilet. Han hadde ryggsekk. Jeg skulle få en bra pris, sa han. Jeg takket nei. Er indrefilet noe slags ny og moderne slang for noe kjemisk, eller så jeg bare kjøttsulten ut?

Legg igjen et svar

XHTML: Du kan benytte disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>