Innføring i Twitter

Twitter har vært den store snakkisen siste halvåret. I motsetning til Facebook som er relativt selvforklarende så fort man har fått på plass noen venner, er Twitters appell mer mystisk. For min del tok det flere måneder med forsiktig bruk før entusiasmen ble oppvarmet. Men i den virale markedsføringens tidsalder oppstår ikke den type suksess som har blitt Twitter til del uten god grunn.

I bunken av gode, teknorelaterte forelesninger på Youtube-kanalen til databokforlaget O’Reilly gir Twitter for Business en god introduksjon i mer avansert twitter-bruk. Forelesningen er primært myntet på bruk av Twitter i forretnings- og organisasjonssammenheng, og går gjennom de viktigste funksjonene, og en del eksempler på god praksis, blant annet hvorfor man alltid følge de som følger deg.

Legg igjen et svar

XHTML: Du kan benytte disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>