Sykling opp og ned igjen.

2009 har vært et ræva sykkelår så langt. Først ble sykkelen herpa, så ble jeg forkjølet etter første turen på den nye sykkelen. Et nytt forsøk på å komme igang endte med at jeg syklet meg vill i Starefossen. Dette er teoretisk umulig siden vi snakker et ganske lite område med god utsikt og dertilhørende orienteringsmuligheter. Men teoretiske umuligheter er tydeligvis et gjennomgangstema i årets sesong. Bellevuebakken er sikkert et spennende sted for de fastboende rampungene, men å gå oppover på en smal og bratt asfaltsti med sykkel og glatte sykkelsko var ikke noe å slenge ræva i taket etter. Det er i det hele tatt noe nedverdigende med å sykle i tett bebyggelse så i dag blir det en kjapp tur til Fløyen. Ikke akkurat noen ødemark dette heller, men fremdeles for vinterlat til mer vidløftige turer.

Blant de få lyspunktene på gårsdagens tur var nesten bar vei hele bakken opp til Tarlebø (løypeprofil). Isdalen/Tarlebø seiler opp som en del av de faste rutealternativene i året som kommer. En brattere, men mer tilbakelent (sic) rute enn Jordal.

Eller hva med Tarlebø – Fløyen – Rundemannen?
Jepp. 2009 kommer nok til å ha et par ess i ermet etterhvert som det blir varmere.

3 svar på “Sykling opp og ned igjen.”

 1. Det er visst min tur til å ha uflaks.

  Først var det snøføre med is under som gjorde jobbsykling lite fristende. Så gikk sykkelen i stykker. Det viste seg å være en brukket bakaksel, ikke slitte lagre som jeg trodde. Ikke rart bakhjulet slang fra side til side og bremseklossene forsvant litt vel fort.

  Jeg kjøpte deler og verktøy jeg ikke trengte og reparerte sykkelen så ettertrykelig at jeg fikk strekk i ryggen.

  Nå er det tekniske i orden, men jeg har kols-liknende hoste.

  Hver morgen ser jeg opp mot Løvstaken i håp om at snøgrensen skal ha flyttet seg oppover, når jeg går fra jobb ser jeg mot Ulriken.

  Heller ikke den utviklingen går riktig vei for tiden.

 2. Bent Sigmund Olsen

  Auda, det høres kjipt ut. Hvis det er noen trøst så hadde jeg en heller tung tur opp til Fløyen for et par dager siden. Helt ute av form og selv om det gikk jevnt og trutt oppover ble jeg forbisyklet av en ungdom på et gammelt rustent vrak og enda verre forbijogget av halvseriøs mosjonist i de siste svingene. For et par måneder siden hadde jeg flist begge to fullstendig, så blir nok skjerpings fremover. Snøen lå omtrent fra der asfalten slutter.

  Litt uklart skjema i helgen, men vurderer å ta en runde utover Fyllingsdalen-Bønes såfremt været ikke er helt krise, så da er det mulig jeg sender en melding så kan vi om ikke annet ta en kjapp kopp kaffe hvis det passer.

Legg igjen et svar

XHTML: Du kan benytte disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>