Motgang

IMG_1503

Dette er bare deprimerende. Trist. Får lyst til å grine. Trøstespise sjokolade. Ligge i fosterstilling og se på TV-Norge. Heie på Siv Jensen i kveldens debatt på Holmgang. Lese alt jeg finner på nettet om Snåsamannen. Låne en Hanne Ørstavik-bok. Skru romtempraturen opp til 29. Sitte under et teppe. Drikke te med begge hendene.

6 svar på “Motgang”

 1. 1. Sjokolade: ok.
  2. Fosterstilling/TV Norge: nei.
  3. Siv Jensen trenger nok en klem i ny og ne, men ingen støttende ytringer (Holmgang ?).
  4. Nå får du skjerpe deg.
  5. Hanne Ørstavik, der må jeg melde pass.
  6. Da blir du sjuk.
  7. Da også.
  8. Da blir du pissetrengt.

  ALternative løsninger:

  1. Lever inn til reparasjon.
  2. Reparasjon umulig: jeg skal undersøke muligheten for å sveise rammen. Det er aluminium, ikke stål, regner jeg med.
  3. Evt ny ramme, flytting av øvrige komponenter bør vi klare sammen.
  4. Ny sykkel.

 2. Bent Sigmund Olsen

  Ja, ramma har jeg egentlig gitt opp. Venter bare på tilbakemelding fra sykkelbutikken om dette kommer til å gå på garantien eller om jeg må bære kostnadene selv. I så fall er alternativet ny ramme eller ny sykkel. Er relativt pessimistisk siden feilen skyldes for høyt sete, noe jeg også antydet når jeg leverte sykkelen (uansett et tydelig merke på setepinnen og finnes vel heller knapt noen andre muligheter for å brekke den biten)

  I sorgarbeidet har jeg nå kommet dit at jeg har lagt irritasjonen over noob-tendensene mine bak meg og er istedet i full gang med å utforme kreative bokføringsgrep som kan dekke inn kjøp av ny sykkel.

Legg igjen et svar

XHTML: Du kan benytte disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>