Kan jeg få mer lyd i monitor?

Bergensere er et elskelig folkeferd. Spesielt i julebordssesongen. Lørdag kveld var det støttekonsert for Logen Teater. Det var en veldig trivelig aften. Men de roligere innslagene ble litt preget av uryddig oppførsel fra deler av publikum. Midtveis prøvde derfor konferansieren seg med en forsiktig oppfordring om ro i rekkene:

– Eg hører rykter om at det er en del på de bakerste radene som kanskje snakker litt høyt. Eg vet ikkje om det stemmer, men hvis noen føler seg truffet så kan de kanskje ta litt hensyn til de som ønsker å lytte til musikken.

Fra bakerste rad på galleriet gjallet det entusiastisk:

– DET ERRRR MEEEEGGG!!

Legg igjen et svar

XHTML: Du kan benytte disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>