Moro med Google Books

Tidligere i høst lanserte Google Books mulighetene til å legge bokvisninger på egne sider (Se Google Operating System). Jeg linker mye til Google Books fra Holbergprisens nettsider, men å kunne legge bokvisningen inn på egne sider løfter det hele: Holbergprisen:Fredric Jameson, velg en av boklinkene i teksten ( et par av dem har ikke bokvisninger i Google Books så da funker det ikke helt).

De siste årene pleier jeg alltid å plukke ut en bok av årets Holbergprisvinner som jeg leser. Fredric Jameson kjente jeg litt til fra tidligere og hadde allerede lest hans kanskje mest kjente verk Postmodernism, or the Cultural Logic of Late Capitalism. Istedet valgte jeg ut Archaelogies of the Future, en relativt ny bok om Science Fiction og utopier:

Legg igjen et svar

XHTML: Du kan benytte disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>