David Foster Wallace (1962- 2008)

Den amerikanske forfatteren David Foster Wallace døde i helgen. Wallace er mest kjent for romanen Infinite Jest som i siste halvdel av 90-tallet fant veien til veslevoksne mannlige litteratur- og mediestudenters bokhyller. Der ble den over 1000 sider lange postmoderne mursteinen stort sett stående ulest. Men nå er det kanskje på tide å finne den frem igjen? På tross av nesten 100 sider med fotnoter og kanskje 300-400 sider for mye er Infite Jest en av mine absolutt 90-talls favoritter.

Hvis du ikke har den allerede kan du låne den av noen som har den.
De kommer aldri til å be om å få den tilbake.

Legg igjen et svar

XHTML: Du kan benytte disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>