Ny bestenotering til Rundemannen: 42:39

Det blir alltid litt ekstra guffe i tråkkene når klatreetappene i Tour de France starter. Rett etter dagens monumentale alpeetappe klokket jeg inn med 42:39 til Rundemannen, 40 sekunders forbedring på den gamle bestetiden.

2 svar på “Ny bestenotering til Rundemannen: 42:39”

  1. Frekvensen på sykkel-innleggene dine er synkende. Skal vi se om vi kan gjøre noe med det? Jeg var på Rundemannen i går og det var fint, også bortsett fra den fysiske utfoldelsen. Regnbygene kom rullende inn over Sotra fra nordvest mens det fremdeles var tørt og vindstille på toppen. Bergen og Vestlandet har sine sider, og stikkordet framover er piggdekk.

  2. Bent Sigmund Olsen

    Ja, sykkelpostene har unektelig dabbet av siste tiden. ikke så veldig mye pga slappere frekvens som har vært relativt høy med et lite forbehold for siste ukers forkjølelsestendenser men det er har gått litt roligere for seg så få rekorder å skrive om og kanskje litt mer rutine og mindre nyhetsverdi generelt. Lite unntak her i forrige uke hvor den ganske lite prestisjetunge kortsprinten opp til Fløyen fikk en liten tidsforbedring til 22:10.

    Formen er uansett stigende så er definitivt klar for å tråkke til igjen. vi kan også teste ut et par alternative ruter: jordal tur retur og skansemyren-tarlebø-fløyen er to muligheter. litt annen rytme på turen..

Legg igjen et svar

XHTML: Du kan benytte disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>