Firefox og Facebook

Siste dagene har jeg slitt med et litt rart problem: Firefox vil ikke åpne Facebook, dvs. det kommer beskjed om at Firefox ikke klarer å finne Facebook. På jobb idag testet jeg tilfeldigvis om det gikk å åpne Facebook i IE6 og det gikk helt knirkefritt. Litt kjapp googling ga ikke noe svar før jeg skjerpet søket til kun å gjelde norskspråklige sider og her er svaret :

Hvis man bruker Firefox innstilt på norsk så vil Facebook.com av en eller annen årsak bli re-directed til nb.facebook.com. På denne adressen er det overhodet ingenting, derav problemet. En knotete men effektiv løsning er å endre nb.facebook.com til no.facebook.com. Bortsett fra det gjelder det å gjøre som man pleier når det dukker opp problemer man ikke helt skjønner: Håpe det forsvinner av seg selv etterhvert.

Legg igjen et svar

XHTML: Du kan benytte disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>