Bruker minibank for å ofre

Forrige tirsdag feiret muslimene Eid al-Adha, den islamske offerdagen. Alle muslimer som er rike nok forventes å donere en ku til slakting, kjøttet doneres til fattige. I Indonesia har en avis, fjernsynsstasjon og en bank gått sammen om en enklere løsning: Dyret kan kjøpes via den nærmeste minibanken. Etter å ha gjennomført det elektroniske kjøpet loves kundene fotografier av slaktet og takkebrev fra de som mottar kjøttet. Så langt har over 4000 geiter blitt solgt på denne måten. Prisen er ca $70 (465 nkr). Skal man ofre en ku, vil det koste over 3000 nkr.

Hele historien BBC News. Via We Make Money Not Art

Legg igjen et svar

XHTML: Du kan benytte disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>